vågaviljaflyga.blogg.se

när livet lyckas

Publicerad 2014-04-26 21:32:24 i Allmänt,

När livet lyckas så åker man i stress till stan för att komma i tid till att grilla bananbajs och vinna i kubb. Då drar man vidare till en ö med väskor och sprit. Sedan kan man springa till tåget och vinka av en vän, träffa andra vänner och ta bussen till fest. Precis vad vi gjorde och fan vad kul vi hade det. Kom in till en ganska dyster samling människor men gjorde deras liv mycket bättre genom att fixa en skyhög stämning. Vi pratade minnen, gick rundor i lånade skor, drack varandras sprit, drack vår egen sprit, rökte och snusade. Mös i soffor och på åkrar, i skogen på vägen hem. En två timmar lång promenad och det har aldrig gått så lätt att gå, aldrig varit så svårt att sluta gå. Natten hade blivit morgon och vid fem var vi hemma, utan minsta trötthet. Somnade med fina vänner efter en sammanfattning av kvällen. Det är så här det känns när livet lyckas.

Jag fattar ved de menar nu

Publicerad 2014-04-05 21:55:37 i Allmänt,

Nej, jag svarar inte när de säger att bilderna är fina. Förlåt för det. Det ger i alla fall en massa. Tack. Jag vill bara fortsätta. Jag fattar vad de menar nu, när de säger att "utan er hade jag inte fortsatt". Så tack. Tack så in i helvete <3

me trough someone else

Publicerad 2014-04-05 17:59:47 i Allmänt,

 
Så ledsamt att man ska hitta sig själv i bok. Rätt att jag älskade boken men det känns som att hon tagt sig in i mitt huvud och rotat fram alla jävla upplevelser någonsin. Ville ju inte minnas dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela